Løb som vinden

Håber I vil nyde denne lille historie skrevet af vores dygtige elev Claus.

“Sådan Ali! Godt spillet i dag, hvis du bliver ved skal du nok komme på talentholdet. Vi ses i morgen til mesterskabet. Der vil være en masse talentspejder. Så hvis du spiller godt kan du måske få en plads på FC-Københavns ungdomshold.”
“Skal nok gøre mit bedste træner. Vi ses i morgen.”

Hej mit navn er Ali og jeg er 12 år gammel, jeg kommer rigtigt fra Afghanistan. jeg flygtede fra krigen, da jeg var 7 år gammel sammen med min mor og søster. Min far var draget i krig 2 måneder før vi flygtede, og jeg har ikke set ham siden.
Lige nu bor vi en lejlighed som vi har fået af kommunen. Min mor arbejder i en H&M butik inde på strøget. Lige siden jeg var lille har jeg spillet fodbold og elsket det.

Jeg er begyndt at spille nede i en klub i Ishøj. På onsdag skal vi til mesterskabet, og min træner siger der kommer talentspejdere, så jeg træner meget for tiden for min drøm er at spille på FC-Københavns ungdomshold.

Efter træningen i dag var jeg meget træt, da jeg kom hjem hentede jeg min lillesøster fra børnehaven og tog hende med hjem. Jeg lavede lidt mad og vi spiste. Så ventede jeg på at mor kom hjem. Hun arbejder altid sent, så hun har råd til regningerne til lejligheden og mad til os. Efter mor var kommet hjem klokken 18 gik jeg i seng, da jeg var meget træt. klokken 6.00 kom min mor og vækkede mig. jeg spise morgenmad, og fulgte min lillesøster i børnehaven. Og gik så hen til min skole bagefter.

Efter skolen hentede jeg min lillesøster, og vi gik hjem. Vi satte os ned og så noget fjernsyn indtil mor kom hjem med noget aftensmad. I morgen var den store dag, dette mesterskab var alt vi havde trænet for. omkring klokken 21.00 gik jeg i seng for at være klar til i morgen.
En højlydt bragende “Ali du skal op du kommer mesterskabet” Jeg hoppede ud af sengen og tog mit tøj på, fik en sandwich i hånden, og skyndte mig at cykle ned til hallen i Ishøj. Derfra skulle vi alle køre sammen til Gentofte stadion, hvor mesterskabet bliver afholdt. Jeg satte mig ind i bilen og vi kørte afsted.

Vi ankom og gik ind i omklædningsrummet og gjorde os klar. Vi gik ud på banen, og spillede første kamp som vi vandt 3-2. Nu skulle vi vente i 10 minutter før vi skulle spille næste kamp. Vi gik gennem vores taktikker, og gjorde os klar. Vi gik ind på banen og sagde vores kampråb. Vi spillede en super god kamp og vandt 4-0.

Nu var vi så i finalen, vi skulle spille mod Hillerød og de er kendt for at være gode. Vi gjorde os klar og gik ind på banen og råbte vores kampråb for sidste. Hillerød startede hårdt ud med at score 2 mål i første halvleg. I anden halveg kom vi op og scorede så 3 mål. Stillingen var 3-2 til os. Efter 5 minutters spilletid scorede Hillerød til 3-3.

Lidt tid efter råbte vores træner at der kun var 5 minutter tilbage af kampen. Vi spillede op mod Hillerøds mål indtil de fik fat i bolden. Alle spillere fra Hillerød løb ned på vores banehalvdel. jeg løb tilbage og fik fat i bolden fra en Hillerød spiller, og jeg løb mod deres banehalvdel. Jeg kunne høre min træner råbe “Løb!,Løb, som vinden”. Jeg var solo, det var mig mod målmanden. Jeg tog en finte til højre , og jeg scorede. 30 sekunder efter fløjtede dommeren kampen af. Vi havde vundet mesterskabet. Alle mand gik op på podiet og fik vores pokal og medaljer.

Det skulle fejres, så alle mand tog ud at spise. mens vi spiste tog min træner mig mig til side. Han sagde han havde fået en mail fra FC-Københavns ungdomshold de havde set mig spille i alle kampene. De vil gerne have mig til at spille for U12. Jeg sagde ja , så nu begynder det nye eventyr.

Den store udfordring.