God og sund mad er vigtigt for os alle. Det er benzinen, som får kroppen til at køre, og desuden går vi alle meget op i, om maden smager godt. På kokkelinjen lærer du at tilberede god og sund mad. Du lærer om råvarer og hygiejne, om næringsindhold i fødevarer, om økologi, om sammensætning af fødevarer og du lærer at tilberede retter og måltider. Du lærer også at anrette og servere mad, så alt fremstår meget lækkert.

Du får institutionskøkkenet på skole som dit praktiksted.

 

Her skal der hver dag fremstilles måltider til mange mennesker. Du lærer at tilberede alle slags måltider. Du lærer at lave gode salater, og sunde middagsretter, du lærer at bage og lave desserter. Du lærer at tilberede ting helt fra grunden, og du lærer om hygiejne og rengøring i et køkken, så fødevaresikkerheden er i orden. Du skal også træne dig i servering og borddækning. Dette er dels til hverdag på skolen, men også ved festlige lejligheder, når festmiddagen skal serveres.

Glæd dig til en god og spændende uddannelse.

Vores Blog


 

Afslutningen på Den Store Udfordring

Vi cykler til Tyskland. Dag 3 I dag cyklede vi tilbage til Danmark! Vi besøgt en af Europas bedst bevarede fangelejre – Frøslevlejren. Frøslevlejren blev bygget som tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse af Danmark. Flere tusinde danskere sad i lejren...

Vi cykler til Tyskland Dag 2

Den Store Udfordring 2019. Dag 2 På vej til dagens første oplevelse befinder vi os pludselig i midten af en masse mennesker. De er kommet for at hilse på Dronning Margrethe. Hun ankom med kongeskibet Dannebrog på et officielt besøg i delstaten Slesvig-Holsten....

Vi cykler til Tyskland Dag 1

Den Store Udfordring 2019. Dag 1 Her er er vi på vej igennem Tinglev . Det har været en rimelig lang men heldigvis tør tur fra Holsted til Flensburg. Vi startede kl. 9.30 og har holdt mange pauser. Destinationen  nåede vi omkring kl. 19.00 Udover at vi alle kæmpede...